Laatste Nieuws

Kippenvelmoment opbrengst sponsorloop IKC het Sterrenbos Huissen

Apr

Team 031 Lingewaard zet zich dit jaar al weer voor de 16e maal met veel enthousiasme in voor het goede doel van Stichting Roparun: Lees meer »

Sponsorloop IKC Het Sterrenbos Huissen

mrt

Wat een geweldige ochtend hebben we beleefd tijdens de sponsorloop op basisschool Het Sterrenbos in Huissen!Niet te filmen hoe fanatiek de kids war... Lees meer »

Sponsorloop basisschool Het Klinket Arnhem

mrt

Wat een geweldige sponsorloop hebben we vanochtend mogen beleven op basisschool Het Klinket in Arnhem!Super enthousiaste leerlingen van kleutergroe... Lees meer »

ROPARTY 22 maart 2024

mrt

Dankzij jullie was de ROPARTY 2024 weer een TOP feestje‼️ Samen met New Sensation pop-rock coverband hebben we het leven gevierd en zo een mooie bi... Lees meer »

Lampionnenactie 1 maart 2024

mrt

Het was een gedenkwaardige avond waar mooie woorden werden gesproken die ons hebben geraakt en ons hebben doen beseffen dat het leven soms erg frag... Lees meer »

De Dubbele Marathon

Jan

Graag vragen wij jullie aandacht voor het boek 'De Dubbele Marathon' geschreven door Tom van Beusekom. Tom had ongeneselijke slokdarmkanker en heef... Lees meer »

TIJDEN MINIRUN 2024

Jan

MINIRUN 2024 Wat was het een mooie ochtend vandaag in Angeren tijdens de MINIRUN. Het was koud, maar dat mocht de pret niet drukken want de opkomst... Lees meer »

Gedenkwaardige ROPARUN 2023

Jun

Het is al weer een tijdje geleden dat we na twee dagen doodmoe (naast de fysieke prestatie die energie kost doe je namelijk bijna geen oog dicht ti... Lees meer »

Feestelijke doorkomst ROPARUN 2023 Huissen en Angeren

mei

Op zaterdag 27 mei vertrekt ons team, ROPARUN Team 031 Lingewaard, voor de 15e keer voor de ‘Run op het leven’ vanaf Vliegveld Twente. Een Lees meer »

SPINNINGMARATHON LENTEKRIEBELS ANGEREN

Apr

Na een berenkoude ochtend waarin alles werd opgebouwd voor de spinningmarathon op de Lentekriebels in Angeren, brak in de middag gelukkig het zonne... Lees meer »

Onze inzamelingsacties