Sponsorloop IKC Het Sterrenbos Huissen

Wat een geweldige ochtend hebben we beleefd tijdens de sponsorloop op basisschool Het Sterrenbos in Huissen!
Niet te filmen hoe fanatiek de kids waren en hoe onwaarschijnlijk veel rondjes ze wel niet hebben gerend! En dat allemaal om Roparun Team 031 te helpen met geld inzamelen voor het goede doel van Stichting Roparun:
' Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven!' ????
 
In de voorbereiding op de sponsorloop hebben we met een paar teamleden uitleg mogen geven in alle klassen van het Klinket over de ROPARUN en over de wensboom. Daar kwam best wel het een en ander los onder de leerlingen. De drive om het beste beente voor te zetten tijdens de sponsorloop was dan ook groot. Na de uitleg werd de 'wensboom' in de school geplaatst. De wensboom mocht worden volgehangen met namen van mensen of gezinnen die te maken hebben (gehad) met kanker en wie de leerlingen een weekendje weg gunnen. 
 
Bedankt KANJERS!
Tot snel! Dan komen we nog een keer bij jullie op bezoek om de waardecheque voor het weekendje weg te overhandigen aan het gezin wat door de school is aangewezen en die jullie dat het meest gunnen. En stiekem zijn we natuurlijk ook enorm benieuwd hoeveel geld jullie bij elkaar hebben gerend. ????
Naar het overzicht

Onze inzamelingsacties