Kippenvelmoment opbrengst sponsorloop IKC het Sterrenbos Huissen

Team 031 Lingewaard zet zich dit jaar al weer voor de 16e maal met veel enthousiasme in voor het goede doel van Stichting Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.’ Daarvoor organiseren we gedurende de voorafgaande periode aan de run acties waarmee geld in wordt gezameld voor dit goede doel.

Zo hebben we dit jaar een sponsorloop mogen organiseren voor de leerlingen van IKC Het Sterrenbos in Huissen en Het Klinket in Arnhem. Als wederdienst voor de inspanningen van de leerlingen en de scholen wordt door Team 031 op iedere school een vakantiecheque uitgedeeld. Nadat een delegatie van Team 031 op beide scholen langs was geweest om uitleg te geven over de Roparun en de sponsorloop, werd een wensboom geplaatst in de scholen waar de leerlingen een briefje in mochten hangen met daarop de naam van een persoon of gezin die te maken heeft (gehad) met kanker en die zij dit weekendje weg gunden.

Vanmorgen mocht Team 031 op IKC het Sterrenbos de vakantiecheque overhandigen aan een leerling die zijn vader twee jaar geleden verloor aan Kanker. Een mooi en emotioneel moment. Wij zijn ontzettend dankbaar dat we dit mogen doen en zo dit jonge gezin een leuk weekend kunnen bezorgen. Nadat de vakantiecheque in ontvangst was genomen gingen alle leerlingen naar buiten waar we eindelijk de poster konden uitrollen waarmee we het ongelooflijke bedrag van € 12.109,- mochten onthullen! Een mega opbrengst waar het hele schoolplein kippenvel van kreeg. Daar kwam nog € 56,35 bij wat door de Peutergroep en BSO was ingezameld met een statiegeldactie.

Roparun Team 031 Lingewaard wil IKC het Sterrenbos, alle leerlingen en natuurlijk ook hun sponsoren ontzettend bedanken voor hun ongelofelijke inzet en enthousiasme. Wij zijn enorm trots op jullie!

Naar het overzicht

Onze inzamelingsacties