Sponsorloop basisschool Het Klinket Arnhem

Wat een geweldige sponsorloop hebben we vanochtend mogen beleven op basisschool Het Klinket in Arnhem!
Super enthousiaste leerlingen van kleutergroepen tot en met groep 8 hebben hun stinkende best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te rennen en zo geld op te halen voor Stichting Roparun. Team 031 Lingewaard is supertrots op alle kids! ????
Graag willen wij iedereen die een bijdrage heeft geleverd om van deze sponsorloop zo'n prachtige happening te maken enorm bedanken. Wij kijken er met een warm ❤️ op terug.
 
In de voorbereiding op de sponsorloop hebben we met een paar teamleden uitleg mogen geven in alle klassen van het Klinket over de ROPARUN en over de wensboom. Daar kwam best wel het een en ander los onder de leerlingen aangezien juf....op dit moment te kampen heeft met borstkanker. De drive om het beste beente voor te zetten tijdens de sponsorloop was dan ook groot. Na de uitleg werd de 'wensboom' in de school geplaatst. De wensboom mocht worden volgehangen met namen van mensen of gezinnen die te maken hebben (gehad) met kanker en wie de leerlingen een weekendje weg gunnen. 
 
Binnenkort wordt bekend wat de opbrengst is van de sponsorloop die naar het goede doel van Stichting Roparun gaat. De school zal uit alle wensen in de wensboom een keuze maken voor het gezin waar Team 031 Lingewaard de waardecheque voor het weekendje weg aan mag uitreiken. 
 
Naar het overzicht

Onze inzamelingsacties