Dian Helsen

Fotograaf | Social Media | PR

Rol binnen Team 031: fotograaf

Eind 2021 werd ik benaderd door Sjaak en Peter met de vraag of ik mij aan zou willen sluiten bij Team 031 Lingewaard om mij samen met hen in te zetten voor het goede doel waar stichting ROPARUN voor staat. 

De veelzijdige rol van fotograaf, website en Social Media beheer binnen dit geweldig team is mij op het lijf is geschreven!
Maar er is er voor mij nóg een belangrijke reden waarom ik me heb aangesloten bij Team 031 Lingewaard. Kanker speelt helaas een grote rol in mijn leven. Het is een beetje verweven met mijn familie. Mijn moeder heeft in 1996 darmkanker gehad. In 2014 kreeg ik zelf de diagnose borstkanker in een agressieve vorm. Mijn wereld stond even behoorlijk op z'n kop, maar ik heb de behandelingen en alles eromheen gelukkig heel goed doorstaan. Het is wellicht een chlichee, maar ik geniet nóg intenser van alles wat het leven mij te bieden heeft dan voor mijn ziekte. In 2020 sloeg het noodlot helaas weer toe en werd de sluimerende prostaatkanker die mijn vader al 10 jaar had ineens ongeneeselijk en is hij er in 2021 aan overleden. 

Ik zie het dan ook als een enorm voorrecht dat ik nu, samen met alle teamleden, zelf een steentje kan bijdragen om het leven van mensen met kanker een beetje dragelijker te maken.

 

Onze inzamelingsacties