SPINNINGMARATHON LENTEKRIEBELS ANGEREN

Na een berenkoude ochtend waarin alles werd opgebouwd voor de spinningmarathon op de Lentekriebels in Angeren, brak in de middag gelukkig het zonnetje door. En wat fijn dat we ook dit jaar weer van de gastvrijheid van Wilma en Paul hebben mogen genieten en gebruik hebben mogen maken van hun oprit en goede zorgen. Voor hen was het de laatste keer dat zij dit voor ons team hebben kunnen doen aangezien ze gaan verhuizen. Enorm bedankt voor alles de afgelopen jaren Wilma en Paul!

En wat een fantastische middag is het geworden! In onze kraam vlogen de riefkoeken en hamburgers de deur uit en ook de overheerlijke 'home made' stukken taart vonden gretig aftrek. De twintig spinning fietsen zaten vol. Wat wil zeggen dat er ieder uur een nieuw peloton spinners op de fietsen plaatsnam om zich het hemd van het lijf te fietsen onder de enthousiaste begeleiding van spinning instructrice Brigitte Rodenburg. Vol passie wist zij de spinners, voor het 10e en helaas laatste jaar, te stimuleren om het uurtje te volbrengen. 

Al met al waren de Lentekriebels van 2023 een geslaagd event voor ons team en we zijn dan ook ontzettend trots op de mooie opbrengst van € 2.300,-! Met de verkoop van de ROPARUN loten werd ook nog eens € 900,- binnengehaald.

Kijk hier voor een fotoimpressie van deze fantastische dag.

Naar het overzicht

Onze inzamelingsacties