Feestelijke doorkomst ROPARUN 2023 Huissen en Angeren

Op zaterdag 27 mei vertrekt ons team, ROPARUN Team 031 Lingewaard, voor de 15e keer voor de ‘Run op het leven’ vanaf Vliegveld Twente. Een non-stop estafette van meer dan 500 km door Nederland waarmee wij geld inzamelen om het leven van mensen met kanker te veraangenamen. Samen met zo’n 200 andere teams lopen wij ‘Route Zuid’ en komen we rond 23:00 uur door het centrum van Huissen en Angeren.

In Huissen wordt café ‘Het Moment’ deze avond speciaal omgetoverd tot hét supporterscafé van Team 031 Lingewaard. Vanaf 21:00 uur zijn alle HOSENHYM biertjes op de tap te verkrijgen en worden er hapjes geserveerd van De Kaasshop Huissen. In Angeren wordt vanaf 20:00 uur de tent op z’n kop gezet bij ‘De Letste Stuyver’, want hier stuurt de Roparun-route de teams ‘dwars dur de kroeg hin’. Een ludieke actie bedacht door Gerben Kuster, eigenaar van De Letste Stuyver en medeorganisator van de festiviteiten rond de doorkomst in Angeren. Dat gaat vast en zeker een geweldige ‘happening’ worden.

Wij nodigen iedereen die ons team een warm hart toedraagt van harte uit om ons vanuit café Het Moment of café De Letste Stuyver aan te moedigen.Samen staan we sterk. En door jullie support voelen we ons extra gemotiveerd om ons te blijven inzetten voor het goede doel van stichting ROPARUN: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen kunnen worden toegevoegd aan het leven!’

Geweldig dat Stichting Roparun mede door onze bijdrage mooie projecten kan financieren waarmee we het leven van mensen met kanker iets kunnen veraangenamen.

Benieuwd hoe het ons vergaat tijdens de run? Volg ons dan via onze Social Media kanalen @031lingewaard.

Naar het overzicht

Onze inzamelingsacties