Sponsorloop

SPONSORLOOP SKI 'T HOLTHUUS

SKI 't Holthuus organissert op 21 april een sponsorloop. 
Een aantal mensen uit het team hebben tijdens de wekelijkse woensdagochtend bijeenkomt de sponsorloop onder de aandacht gebracht van de kinderen.
Zij krijgen de komende tijd de gelegenheid om in de klas met de juf of meester en alle klasgenootjes te praten over het onderwerp 'kanker'. Kanker is een ziekte die iedereen, vroeg of laat, raakt! Helaas kent iedereen wel iemand in zijn naaste omgeving die kanker heeft of heeft gehad.

Er is door ROPARUN Team 031 Lingewaard een wensboom in de centrale gang van de school geplaatst. Ieder kind mag daar een kaartje met een speciale wens voor iemand met kanker in hangen. De kinderen gaan voorafgaande aan de sponsorloop bij familie en bekenden langs om sponsoren te verzamelen. Nadat de run is volbracht zal het opgehaalde sponsorbedrag geheel ten goede komen aan ons team, ROPARUN Team 031 Lingewaard.

Wij hopen dat er heel veel kinderen zullen deelnemen zodat er zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor ons goede doel; "Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

 

Naar het overzicht

Onze inzamelingsacties