ROPARTY | DE BUITENPOORT HUISSEN

Feest jij ook mee voor het goede doel van stichting ROPARUN?

Roparun Team 031 Lingewaard organiseert na twee jaar stilte weer een Roparty op vrijdagavond 17 maart in De Buitenpoort te Huissen! Een geweldig feest waarmee het team geld inzamelt voor stichting Roparun. 

Hoe vanzelfsprekend vinden we het niet dat we zo nu en dan onbezorgd samen een feestje kunnen bouwen? Helaas gaat dat niet voor iedereen op. Mensen die strijden tegen kanker hebben vaak geen puf in een feestje, hoe graag ze misschien ook zouden willen. De behandelingen zijn intensief en vreten energie. Ook mentaal vergt de ziekte veel van iemand. Een kankerpatiënt heeft alle kracht nodig om het vaak zware traject te doorstaan.

Stichting Roparun zamelt geld in om allerlei mooie projecten te financieren waarmee het leven van mensen met kanker even iets aangenamer gemaakt wordt. Samen met jou kunnen we een klein beetje kleur geven aan het leven van onze naasten in een moeilijke periode. Samen brengen we een sprankje licht in de duisternis waardoor er weer hoop ontstaat. Hoop op genezing. Hoop op genoeg kracht om alles te doorstaan. Hoop op een toekomst zónder kanker. Hoop op leven en weer in staat te zijn het leven te vieren. Dát is waarvoor Team 031 Lingewaard zich al jaren onvermoeibaar en met heel veel liefde voor inzet!

Wil jij ook een steentje bijdragen? Koop dan voor €10,- een entreekaartje en vier samen met Team 031 Lingewaard het leven tijdens de Roparty! De sensationele coverband ‘New Sensation’ zal deze avond geheel belangeloos de sterren van de hemel spelen. Iedereen (18+) is vanaf 20:30 uur van harte welkom. Je ontvangt een gratis welkomstdrankje en gedurende de avond worden er diverse hapjes geserveerd. Ook wordt er een loterij gehouden waarmee fantastische prijzen zijn te winnen. Jouw entreegeld en de opbrengst van de loterij komen geheel ten goede aan stichting Roparun.

Kaarten zijn HIER te bestellen of rechtstreeks te koop via De Broodbar in Huissen, Cafetaria Braulio in Angeren en aan de kassa op 17 maart.

Naar het overzicht

Onze inzamelingsacties