SPINNINGMARATHON | Lentekriebels Angeren

Hét mooiste sportieve bedrijfsuitje van het jaar!

De spinningmarathon wordt wegens groot succes ook dit jaar weer georganiseerd door Roparun Team 031 Lingewaard met als doel geld in te zamelen voor stichting Roparun. Dit sportieve evenement vindt plaats op zondagmiddag 2 april tijdens de Lentekriebels in Angeren.

Heeft jouw bedrijf een paar toppers in dienst die deze sportieve uitdaging wel aan willen gaan? Schrijf je dan met minimaal 4 collega’s in voor € 100,- per spinfiets en sponsor daarmee het mooie doel van stichting Roparun: geld inzamelen om mensen met kanker te voorzien van ondersteunende zorg. Zijn er meer of minder dan 4 collega’s die willen deelnemen? Geen probleem! Er wordt vooraf een schema gemaakt waarbij iedere deelnemer aan het spinnen komt. Inschrijven kan t/m 25 maart via pawido@upcmail.nl of telefonisch bij Wilma Janssen: 06-51071677. Als dank voor jullie steun hangen wij een banner met de bedrijfslogo’s van alle sponsoren bij onze kraam op de Lentekriebels, te vinden aan de Molenstraat in Angeren. Tijdens de braderie zijn er bij onze stand ook heerlijke lekkernijen te koop en kan men loten kopen van stichting Roparun waarmee geweldige prijzen zijn te winnen. Van e-readers tot zelfs een auto! 

We hebben 20 spinning fietsen die gesponsord mogen worden. Wil jij met jouw bedrijf een steentje bijdragen? Aarzel dan niet! Kom samen met je collega’s van je bureaustoel af en spring zondag 2 april in het zadel om zo een mooi bedrag bij elkaar te fietsen voor stichting Roparun! Het startschot voor de Spinningmarathon wordt stipt om 12:00 uur gegeven en er zal, onder de bezielende begeleiding van spinning instructrice Birgitte Rodenburg, tot 17:00 op de pedalen worden getrapt.

Naar het overzicht

Onze inzamelingsacties