LAMPIONNENACTIE

Team 031 Lingewaard brengt licht.

Op vrijdagavond 1 maart organiseert ROPARUN Team 031 Lingewaard voor de derde maal de Lampionnenactie. Tijdens deze hartverwarmende herdenkingsbijeenkomst krijg je de gelegenheid een lampion te doneren om zo een overleden dierbare te gedenken of een naaste te steunen in zijn of haar strijd tegen kanker.

De avond begint met een intiem samenzijn in de Paterskerk van het Dominicanenklooster in Huissen. Tijdens de bijeenkomst zullen de namen van degene waarvoor een lampion is gedoneerd worden genoemd. Het akoestische duo ‘Over de brug’ zal deze avond muzikaal begeleiden. Na de bijeenkomst worden de lampionnen op ceremoniële wijze naar de tuin gebracht door de donateurs waarna ze door leden van ons team in de kloostertuin worden geplaatst. Daar staan we samen even stil bij hen die de strijd tegen kanker hebben verloren en bij hen die op dit moment te kampen hebben met deze vreselijke ziekte.

Per gedoneerde lampion mogen maximaal twee personen deelnemen aan deze bijeenkomst. Om parkeeroverlast te voorkomen, verzoeken wij je vriendelijk om je auto achter de dijk te parkeren.

LOCATIE: Paterskerk bij het Dominicanenklooster in Huissen
AANVANG: inloop 19:30 uur en aanvang bijeenkomst 20:00uur
DONEREN LAMPION: € 15,- Koop hier uw lampion!

 

Kijk hier voor een sfeerimpressie! 

Naar het overzicht

Onze inzamelingsacties