LAMPIONNENACTIE

Op vrijdagavond 3 maart organiseert Roparun Team 031 Lingewaard voor de tweede keer de ‘lampionnenactie’. Een hartverwarmende herdenkingsbijeenkomst waarin je de gelegenheid krijgt een lampion te doneren om een overleden dierbare te gedenken of een naaste te steunen in zijn of haar strijd tegen kanker. Deze donatie komt geheel ten goede aan stichting Roparun.

De avond begint met een intiem samenzijn in de Paterskerk bij het Dominicanenklooster in Huissen. Tijdens deze samenkomst worden alle namen van de dierbaren waarvoor een lampion is gedoneerd in liefdevolle herinnering of als steunbetuiging genoemd. Diverse sprekers zullen de avond opluisteren en je laten ervaren waarom het werk van stichting Roparun zo ontzettend waardevol is. De gehele avond wordt muzikaal begeleid door de prachtige akoestische muziek van het duo MOOOD.

Na het samenzijn worden de lampionnen op ceremoniële wijze naar de tuin gebracht door de aanwezigen, waarna ze door leden van Team 031 Lingewaard in de kloostertuin worden geplaatst. Zo ontstaat er een indrukwekkend schouwspel van licht, liefde en muziek. Licht, als symbool van warmte en troost voor alle lotgenoten. Liefde, voor de dierbaren die we moeten missen en vanavond liefdevol gedenken. Muziek, waarvan de klanken ontroeren en ons bewegen om ons gezamenlijk sterk te maken voor extra zorg voor mensen met kanker.

Wij hopen jullie met grote getalen te mogen ontvangen op vrijdagavond 3 maart en we kijken er naar uit jullie een mooie gedenkwaardige avond te bezorgen waarin we samen het doel van stichting Roparun omarmen. ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven'. 

  • DATUM: 3 maart
  • LOCATIE: Paterskerk en kloostertuin van het Dominicanenklooster aan de Stadsdam 1 te Huissen
  • AANVANG: 20:00 uur, de Paterskerk is open vanaf 19:30 uur.
  • DEELNAME: maximaal 2 personen per gedoneerde lampion
  • DONEREN LAMPION: € 15,-

U kunt HIER een lampion doneren ter waarde van € 15,-.

Compilatie Lampionnenactie 2022


 

 

 

Naar het overzicht

Onze inzamelingsacties