Bram Jeurissen

Bram Jeurissen

Rol binnen Team 031: fotograaf

 

Mijn naam is Bram Jeurissen, ik ben 25 jaar en woon in Huissen. Vorig jaar zou mijn eerste Roparun worden. Helaas is deze door Corona niet doorgegaan.

Mijn rol binnen het team is fotograaf. Dit is vanuit een hobby uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf. Naast fotograferen zal ik actief zijn met verschillende activiteiten en taken ter ondersteuning van het team.

Voordat ik onderdeel van Team 031 Lingewaard ben geworden had ik al een aantal maal gefotografeerd voor het team. Onder andere de minirun en de teamfoto. Nu ik officieel onderdeel ben van het team ga ik bij de run en alle activiteiten daarom heen fotograferen. De foto’s zullen o.a. gebruikt worden voor de social media kanalen. Daarnaast is het een mooie manier om de dierbare momenten vast te leggen die wij als team meemaken tijdens de run en daaromheen.

In de tijd dat ik bij het team zit heb ik gemerkt dat het team stuk voor stuk bestaat uit gedreven mensen.  Allemaal met één doel, namelijk de mensen met deze vreselijke ziekte het leven iets dragelijker te maken. Dit spreekt mij erg aan in het doel van de Roparun. Ik ben ook erg benieuwd hoe mijn eerste run gaat zijn waarin we SAMEN met alle leden van het team strijden voor dit goede doel.

facebook
instagram