Activiteiten

Activiteiten

Virtuele miniroparun & wandeltocht

Vanwege de coronamaatregelen moet en gaat Roparun-team 031 Lingewaard haar activiteiten aanpassen. Zo ook de jaarlijkse mini-Roparun en wandeltocht. Beide gaan virtueel, met als doel: geld in te zamelen om het leven van mensen met kanker wat te verlichten.

De mini-Roparun met bijbehorende wandeltocht wordt dit jaar virtueel gehouden. Een primeur, waarbij de route wel fysiek gelopen of gewandeld wordt, maar enkel en alleen in groepjes van maximaal 4 personen. Houdt hierbij ten alle tijden rekening met de op dat moment geldende corona maatregelen.

Aanmelden

Je kunt jezelf of groepjes van vier (4) via bovenstaande button vanaf 15 december inschrijven. Je ontvangt dan het inschrijfnummer. Het inschrijfgeld ( 6,00,- euro tot en met 16 jaar; 10,- euro vanaf 17 jaar) gaat automatisch naar de rekening van Roparun-team 031.

Loop- en wandelroutes

Er zijn drie afstandsroutes: 1 km voor de allerkleinsten; 6 en 12 kilometerroutes voor hardlopers of wandelaars. De routes worden met km-paaltjes en aanwijsbordjes uitgezet. Ze worden ook op de site van team 031 gepresenteerd.

Er kan ook worden ingeschreven op een afstand naar keuze die overal hardgelopen of gewandeld kan worden. Immers, het is virtueel en laten we eerlijk zijn: vooral de donatie telt.

Startdagen, -tijden

Binnen een periode van zes weken, van 20 december 2020 t/m 31 januari 2021, kunnen de groepjes zelf bepalen op welke dag en welk tijdstip ze willen starten.

Startplaats

De Mini-Roparun en wandeltocht start dichtbij sportpark  ‘de Poel” van voetbalvereniging Angeren, ter hoogte van Kampsestraat nr. 5. De startplek is herkenbaar aan de witte start-finishlijn met het spandoek van Roparun-team 031.

Competitie-element voor hardlopers

Bij de finish hangt een bord waarop de hardlopers, die dat willen, hun tijden kunnen noteren. Zo wordt het competitie-element erin gebracht. De tijden zijn ook op de site terug te vinden.

Prijzen

Op basis van het inschrijfnummer worden drie prijzen verloot. Maak onderweg een foto (selfie-groepsfoto, van de omgeving), lever die via de site in en je ontvangt misschien de extra foto-prijs.

“Doe mee aan de virtuele mini-run. Beweeg en wees sportief, juist met de kerstdagen en oud-en-nieuw. En… je bent ook nog goed bezig om die ‘rotziekte’, waar bijna iedereen direct of indirect mee te maken heeft, het hoofd te bieden.”

Algemene  voorwaarden:

Ik geef toestemming aan de organisatie voor openbaarmaking van, tijdens of rond het evenement gemaakte foto’s en beeldmateriaal waarop ik zichtbaar ben en van persoonsgegevens zoals naam en resultaten, bijvoorbeeld in dagbladen en/of via internet. Ik verklaar dat ik meedoe op geheel eigen risico.

Team 031Lingewaard  aanvaardt geen aanspraak voor ongevallen en/of schade.

Voor vragen e-mail naar info@031lingewaard.nl

Donatieplatform

Naast het inschrijven kunnen deelnemers zelf via een donatieplatform via facebook, twitter en/of andere sociaal media ook geld binnen halen voor Roparun-team Lingewaard. Dit kun je zelf aanmaken door na het inschrijven door te klikken naar het donatieplatform, of door op bovenstaande button te klikken.

Route 1km
Route 6km
Route 12km
facebook
instagram