Nieuws

Nieuwsberichten

18-12-2020

Uitreiking cheque voor Rijnstate Oncologisch Centrum.

Vrijdag 18 december werd er door stichting Roparun een cheque uitgereikt aan het Rijnstate vriendenfonds voor het Oncologisch Centrum. Helaas geen fysieke uitreiking, maar een feestelijke online uitreiking. Naast afgevaardigden van stichting Roparun, medewerkers van het oncologische afdeling, leden van het Rijnstate  vriendenfonds en team Holland was ook Team 031 Lingewaard uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Team Lingewaard was begin dit jaar aanwezig in Rijnstate Oncologisch Centrum. Tijdens een rondleiding en een presentatie werden de plannen voor een beweeg- en beleeftuin gepresenteerd. De beweeg- en beleeftuin is een groene tuin waar patiënten straks kunnen genieten van de buitenlucht, bloemen en planten om zo even tot rust te kunnen komen en te kunnen ontspannen. Of oefeningen onder begeleiding van een fysiotherapeut

Ondanks dat er dit jaar geen Roparun plaats kon vinden is er toch geld ingezameld. Dankbaar nam het Rijnstate Vriendenfonds een cheque van € 25.000,00 in ontvangst. Na de vele mooie woorden, werd online het glas geheven om te proosten voor dit unieke project. Mensen vinden op deze manier steun in moeilijke fases in hun leven: patiënten, familie en vrienden. Voor ons als team mooi om te ervaren dat de gelden goed besteed worden en dat we telkens weer met uw steun een bijdrage mogen leveren.

facebook
instagram