Leden aanwezig:

We hebben 4 gasten online

Website ontwerp, hosting & sponsoring:

speedy-networks logo

 

 Nico Neijenhuis

altNa een gesprek met Remon Evers heb ik besloten mezelf aan te sluiten bij de Roparun groep Lingewaard. Ik mag mezelf teamcaptain gaan noemen. Gaaf idee om een groep van super enthousiaste mensen ,die zich inzetten voor een heel goed doel, te mogen begeleiden. Het goede doel is, mensen met de "klote" ziekte kanker toch nog een zo goed en fijn mogelijke leven te geven. 

Ik ga veel ontroerende momenten mee maken, maar ook plezier beleven aan de voorbereiding en aan de Run. Maar met dat ene fantastische doel voor ogen, gaat het team ook dit jaar weer een prima prestatie neerzetten.

Wij gaan het doen!!

 

Roparun team Lingewaard

 

Public Relations: Geert Bouwman

 

Wat wil, ga ik doen voor team 031 in 2018-2019: de Public Relations (PR) in de kranten  en wat route beslommeringen.

 

En Waarom? Omdat het me niet los laat, zowel team 031 Lingewaard als het doel waarvoor we gaan. In de allereerste jaren heb ik als teamcaptain van team 031 aan de Roparun mee mogen doen . En dan raak je besmet, zo sterk dat ik weer ja zei toen ze me vroegen om wat hand- en- spandiensten voor het team te verrichten.

Om met dit team mee te mogen doen is niet alleen een soortement van eer, maar meer nog één grote belevenis.

De teamspirit, het met elkaar optrekken in de voorbereiding, het lopen van Parijs naar Rotterdam, het bereiken van de finish dat alles geeft een stoot adrenaline waar je koud van wordt. Waarom? Omdat je het niet doet  voor die sportieve prestatie, maar voor  dat familielid, die vriend , die bekende of wie dan ook die kanker heeft.  Die loopt of gaat mee met team 031 Lingewaard. En DIE gun je de kanker niet, daar lopen we voor. Dat maakt het mee mogen doen met team 031 een indrukwekkende, emotionele belevenis.

Volg ons, steun ons; samen tegen kanker, die rotziekte.

 

Laatst aangepast op maandag, 26 november 2018 17:42