Leden aanwezig:

We hebben 8 gasten online

Website ontwerp, hosting & sponsoring:

speedy-networks logo

altPaulien Rasing-Lentjes
alt


Paulien Rasing-Lentjes, 49 jaar. Dit wordt alweer de 9e keer dat ik dit avontuur mag beleven. Maar het voelt elke keer alsof het de eerst keer is.

Ik ga hardlopen, wat is er mooier als jezelf gezond bent iets te doen voor een ander, en dan samen met een fantastisch team waarin het niet uitmaakt in welke rol je meegaat, iedereen heeft zijn eigen motivatie om mee te doen en zich voor 100% in te zetten.

Dat is niet alleen het Pinksterweekend, maar we zijn het hele jaar bezig om te trainen maar vooral ook om met verschillende activiteiten en sponsoren zoveel mogelijk geld op te halen voor dit fantastische doel.

Om het leven van mensen met kanker iets wat draagzamer te maken.

 

Ik heb er weer enorm veel zin in. We zijn ondertussen alweer een poosje bezig met veel nieuwe enthousiaste roparunners, het voelt supergoed, het wordt weer een fantastisch RoParun jaar!!!!

 

 

Peter van Dalen

alt

Natuurlijk ga ook ik dit jaar weer mee, dat wordt de 6e deelname van mij als loper.

Dit jaar wederom vanuit Parijs. Op naar de zon en heuvels. Samen met de vaste kern en nieuwe mensen op weg naar weer een succes. Met de bereidheid, gezelligheid en veel humor onder elkaar gaat dat zeker lukken. Daardoor blijft het een unieke gebeurtenis waar ik weer naar uitkijk om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen, waarvan dan de stichting nuttige dingen kan doen voor de mensen die het heel goed kunnen gebruiken.

Afgelopen jaar met het team een record bedrag bijeen gebracht, zo’n 28.000 euro, mede dankzij de sponsorloop bij de basisschool pieter Brueghel uit Arnhem. Zo’n 350 leerlingen en hun leraren/schoolleiding die hun uiterste best hebben gedaan om er zo’n succes van te maken.

Het winnen van de Gerrit Jeurissen prijs was ook een mooie happening

Maar het doel de Roparun, de mensen waar je het voor doet, als je de verhalen/ervaringen hoort van de mensen met deze ziekte, vergeet je de vermoeiheid/spierpijn en is het een extra motivatie om weer door te gaan.

 

Op naar Parijs….Monique Gertsen


alt

Dit is mijn 4e jaar bij Team Lingewaard. Voor de derde keer ga ik mee als loper.

 

Zondagsmorgens om 8.45 uur verzamelen de lopers bij Beide Zussen om vervolgens naar bijvoorbeeld de Posbank of Berg en Dal te rijden voor een mooie run. Na afloop trakteren we onszelf op een lekker bakkie bij Beide Zussen. Al met al een gezellige, sportieve ochtend die ik niet graag wil missen.

 

Daarnaast organiseren we met ons team veel activiteiten om geld in te zamelen. Dit is nodig!! Het is “bar” gezellig en fijn om dit met zo’n gemotiveerd team te doen.

 

Het Roparun-weekend is een klus om te organiseren, en het lukt ieder jaar weer! Tijdens dit weekend is de teamspirit hoog, super om mee te mogen maken. Als we dan ook nog eens een mooi bedrag aan de stichting de Roparun kunnen storten dan geeft dat een geweldig goed gevoel.

 

 

Ik hoop dat zoveel mogelijk particulieren en bedrijven het team Lingewaard 031 ook dit jaar weer willen sponsoren voor het geweldige doel de Roparun!Remon Evers


alt


Afgelopen jaar heb ik voor de tweede keer als loper deel mogen nemen aan de Roparun. Wat een fantastische ervaring was dat. Hoe gaaf is het om samen met een geweldig team één doel voor ogen te hebben waarin iedereen ondergeschikt is aan dit doel: Binnen 50 uur meer dan 500 km overbruggen van Hamburg naar Rotterdam/Parijs, waarbij stoppen geen optie is. Je moet door!!  Daarmee is de parallel met het doel dat Roparun ondersteunt ook getrokken. Mensen met kanker hebben in principe ook geen keus. Je moet/wilt door, stoppen is geen optie. Dit jaar weer vanuit Parijs. Weer een mooie uitdaging waar ik graag invulling aan ga geven. Een mooi doel dat hand in hand gaat met het realiseren van een financieel doel om mensen met kanker het leven wat aangenamer te kunnen maken. Ik ga er weer voor!!Carolien Gunsing

alt


Mijn naam is Carolien Gunsing, ik ben 51 jaar. Dit wordt mijn derde keer dat ik mee ga doen met de Roparun.

De eerste keer viel ik in als hardloopster, een aantal weken voor de start. De tweede keer heb ik alle activiteiten zoals: mini Roparun, de sponsorloop, sponsering, de kerstmarkt, de lentekriebels enz.. van het begin mogen meemaken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik sindsdien wel een beetje met het Roparun virus besmet….;-)

Het is een belevenis en ervaring om nooit meer te vergeten. Het hele jaar werk je er als team naar toe; met alle hardloop trainingen, de sponsering en alle activiteiten. De samenwerking met het hele team is overweldigend. Iedereen doet het voor het zelfde goede doel en iedereen in het team is even belangrijk. Dat maakt de Roparun en team Lingewaard zo mooi! De Roparun is voor het goede doel ‘’kanker’’. Helaas heb ik zelf ook kanker moeten meemaken. Ik weet uit ervaring, hoe je hierdoor uit het veld wordt geslagen. Je wereld staat op zijn kop en die trein die raast maar door. Je hoopt telkens dat hij ergens zal gaan stoppen. Die onzekerheid die dat met zich mee brengt gun ik niemand. Daarom ga ik wéér de Roparun hardlopen dit jaar! Omdat ik graag iets wil betekenen voor al die mensen die nú kanker moeten meemaken of het in de toekomst mee moeten maken. Ik hoop met het opgehaalde geld, de kanker voor iedereen wat draagzamer te maken.

 

Dit jaar starten we weer vanuit Parijs! Wat heb ik er weer zin in….Ik voel me echt bevoorrecht om dit te mogen doen.


Peter Rasing

alt


Mijn naam is Peter Rasing, 55 jaar en dit wordt mijn 4e Roparun. De eerste twee keer ben ik ingevallen, één maal als loper (2010) en één maal als fietser (2017). Vorig jaar was ik er vanaf het begin bij en mee gegaan op de fiets. Alle keren vanuit Parijs . Dit jaar trek ik de loopschoenen weer aan .Het is elke keer weer een mooie sportieve belevenis om gezamenlijk deze prestatie te leveren voor een doel waar je het liefst niet mee te doen hebt, maar helaas zelf of in je omgeving vaak mee te maken krijgt. Aan de hand van allerlei activiteiten gaan we weer proberen om een leuk bedrag bij elkaar te verzamelen voor het mooie doel van de Roparun. Het zal vast weer lekker gaan lopen !!

 

Op naar Parijs!!

 

Ivo Molthoff

alt

 

Mijn naam is Ivo Molthoff 46 jaar en dit wordt mijn tweede Roparun. Dit jaar ga ik weer als loper mee. Ik vindt het geweldig om als loper in een leuk team zoveel mogelijk geld te verzamelen voor mensen die kanker hebben. Vorig jaar was mijn eerst Roparun en het was in 1 woord geweldig . We begonnen in Parijs en we eindigde in Rotterdam Ik dacht nog pfff wat een eind is dat maar eenmaal gestart ben je met een leuk team om je heen voor je het weet in Rotterdam. Eenmaal in Rotterdam dacht ik bij me zelf dit ga ik volgend jaar nog een keer doen lopen van een mooie route met een fijn team voor een mooi doel.Anita Bouwmeister

alt

Mijn naam is Anita Bouwmeister, 49 jaar en woonachtig in Huissen. Ik ga dit jaar voor de 2e keer mee met team Lingewaard als loper.
Vorig jaar mocht ik invallen en kwam pas later bij het team. Ik heb de Roparun als een fantastisch, onbeschrijflijk evenement ervaren en wil nu heel graag het hele jaar, met alle voorbereidingen mijn steentje bijdrage.  Daar heb ik erg veel zin in, want het is een geweldig team om mee samen te werken om voor dit fantastische doel zoveel mogelijk geld in te zamelen met de verschillende activiteiten die we organiseren.

Ik ga weer voor het euforische gevoel na afloop, dat we met het hele team samen een top prestatie gaan leveren en een mooie check kunnen overhandigen aan de Stichting Roparun! Ik ben er klaar voor, Lets Go!
 

 

 Laatst aangepast op woensdag, 28 november 2018 19:44