Leden aanwezig:

We hebben 6 gasten online

Website ontwerp, hosting & sponsoring:

speedy-networks logo
Wilma Janssen

 alt

Ook dit jaar ga ik weer mee als cateraar, eenmaal besmet door dit Roparun virus is het moeilijk afscheid nemen van zo’n leuke club, maar het belangrijkste is toch wel het goede doel een heel weekend afzien om te zorgen dat mensen die tijdens hun ziek zijn af moeten zien iets terug te kunnen geven van hun mooie leven.

 

Ik hoop dan ook dat we het hele jaar door zoveel mogelijk geld bij elkaar halen om dit te realiseren, en dat gaan wij van 8 t/m 10 juni 2019 afzien, lachen, huilen en heel hard werken om er weer een geweldig weekend van te maken

 

 

Marleen Huberts
alt

 

Ik ga dit jaar weer mee naar een afwezigheid van 2 jaar. Het RopaRun-bloed kruipt waar het niet gaan kan. In 2012 en 2013 heb ik gefietst, wat een beleving !! Een en al gezelligheid, vermoeidheid en saamhorigheid. Maar het allerbelangrijkste zoveel mogelijk geld op te halen voor die ROT ziekte !!

Ook in 2014 zou ik mee gaan, vergadering gehad van de RopaRun en een dag erna sloeg het noodlot bij mij zelf toe……borstkanker, 6 tumoren, gehele amputatie, bestralingen en chemo volgden in de aanlopende maanden, daar ging mijn RopaRun  avontuur aan m’n neus voorbij, ik zou zeker meer dan een half jaar uit de running zijn. Ik stond dus nu zelf langs de zij lijn. Maar mijn lieve man Michiel stelde voor, ik ga nu voor jou fietsen…..geweldig vond ik dat.

In 2016 ben ik weer meegegaan, als cateraar, het fietsen zou lichamelijk te veel voor me zijn. Ook Michiel ging weer mee, fietsend.

Wat een top weekend !! Met een lach en een traan hebben we het weer geflikt.

Van 2 jaar afwezigheid ben ik nu weer bij deze heerlijke club mensen, wat heb ik er zin in !!

Ik mag en ga samen met Wilma de catering doen……

Ook dit jaar gaan we er een geweldig weekend van maken,en zoveel mogelijk geld op te halen want…….

 

‘IEDEREEN VERDIENT EEN MORGEN’

 

Liefs Marleen X


 

 

Laatst aangepast op maandag, 26 november 2018 17:44