Leden aanwezig:

We hebben 7 gasten online

Website ontwerp, hosting & sponsoring:

speedy-networks logo


Overzicht activiteiten Team 031 Lingewaard 


9 maart 2019 Roparty

alt

5 januari 2019


Mini Roparun

alt

Angeren

Op zaterdagochtend 5 januari 2019 houdt Roparun-Team 031 Lingewaard weer haar traditionele Mini-Roparun.

 

Deze Mini-run die wordt gehouden om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun en is een stap naar de 'grote' Roparun 2019.

De grote Roparun is een estafette-run waaraan Team 031 Lingewaard in het weekend van Pinksteren voor de 11e maal aan zal deelnemen. Deze estafette run brengt dit team binnen 50 uur hardlopend van Parijs naar Rotterdam. Met de Roparun wordt geld ingezameld om het leven van mensen met kanker wat te verlichten door ze te ondersteunen.

De Mini-Roparun start dichtbij sportpark ‘de Poel” van voetbalvereniging Angeren en brengt de deelnemers in twee afstanden, 6 en 10 km, via de Kampsestraat door het gebied waar de Linge stroomt weer terug naar de finish.

Leuke prijzen

Inschrijven is mogelijk vanaf 9.00 uur in de kantine van sv Angeren, Poelsestraat 52 in Angeren. Inschrijfkosten zijn €7,50 (€5 voor jeugd t/m 16 jaar). Er wordt in vier categorieën gelopen: jeugd meisjes, jeugd jongens, dames en heren. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen te winnen.

 

Starttijden

De starttijden zijn 10.30 uur voor de 6 kilometer en 10.45 uur voor de 10 kilometer. Na de prijsuitreiking zal aansluitend een loterij plaatsvinden. De totale opbrengst van dit evenement gaat naar Roparun 2019.

 

 
alt

9 maart 2019

Roparty in de Buitenpoort met medewerking van de band Jangle

Meer informatie over dit feest volgt nog
7 april Lentkriebels in Angeren

Meer informatie over deze gezellige en sportieve dag volgt nog.

Natuurlijk wordt er weer een spinningmarathon georganiseerd

9 december 2018

ROPARUN-TEAM LINGEWAARD


op kerstmarkt in de Zandse kerk te Huissen

alt


Het Roparun-team Lingewaard zit volop in de voorbereiding voor de run van 560 km die in juni 2019 wordt gehouden. Die run van Parijs naar Rotterdam is niet het belangrijkste voor het team. Het allerbelangrijkst is geld inzamelen om het leven van kankerpatiënten wat te verlichten.

Daarom staat team Lingewaard op de kerstmarkt in de Zandse kerk in Huissen op zondag 9 december van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het team verkoopt mooi gedecoreerde glazen vazen, gevuld met kerstafbeeldingen.

 

Steun het team, kom naar de warme, sfeervolle en knusse kerstmarkt in Huissen-Zand, koop een kerstdecoratie en strijd met Roparun-team Lingewaard tegen kanker.

 

Laatst aangepast op donderdag, 10 januari 2019 18:33