Leden aanwezig:

We hebben 2 gasten online

Website ontwerp, hosting & sponsoring:

speedy-networks logo


Overzicht activiteiten Team 031 Lingewaard

4 januari 2020 Mini Roparun


De minirun is dan weer een feit! Je kunt de 6 of 10 kilometer lopen.

Nieuw Nieuw Nieuw:
10 kilometer wandelen

Inschrijven: 8.45 uur
Vertrektijd: 9.00 uur
Kosten: € 6.00
Adres: sportpark de Poel in Angeren (voetbalvelden)


Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, tekst

Afbeelding kan het volgende bevatten: buiten
 
8 december 2019 Kerstmarkt in de 

"Zandse kerk" te Huissen

De kerstmarkt was een gezellige dag waarin we veel mensen hebben kunnen benaderen om te vertellen over de Roparun. Vele hebben onder het genot van koffie en gebak een gezellige dag gehad. Dank aan iedereen en speciaal de koffiecorner die rekening heeft gehouden met de verkoop van onze taarten


Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, zittende mensen, tafel en binnen

altAfbeelding kan het volgende bevatten: eten

Inhalen van ons team op 2e pinksterdag

Zin in een glas, goed getapt, koud bier en draag je ons team een warm hart toe???
Kom dan 2e Pinksterdag naar de " Letste Stuyver" in Angeren. 
(Meer info staat op bijgevoegde folder.)

alt


Sponsorloop  op IKC de Regenboog te Bemmel


Na een minilesje volgde 24 mei de sponsorloop. In de wensboom waren al vele kaartjes gehangen. Het was een geweldig leuke dag.


alt
alt
alt
7-4-2019 Lentekriebels Angeren 

Spinningmarathon

alt

Het is bijna traditioneel: team-031 op de Lentekriebels van Angeren met de spinningmarathon. Dit onderdeel, dat door vele sponsoren mogelijk wordt gemaakt, is een sportieve uitdaging aan alle trimmers en duursporters. Onder begeleiding en controle van een professionele coach wordt je uitgedaagd om je sportieve grenzen op te zoeken voor het goede doel. De opbrengst van deze marathon is voor Roparun team-031, die hiermee het leven van mensen met kanker wat probeert “op te vrolijken”. Durf je het aan…..spin mee tegen kanker op 7 april. Start om 12.00 uur, einde 16.00 uur.
3 en 12 april, Sponsorlopen basisscholen:

BASISSCHOLEN STERREBOS en ABACUS LOPEN TEGEN KANKER

VOOR ROPARUN TEAM-031 LINGEWAARD

 

Basisschool IKC Sterrebos en IKC Abacus, beide uit Huissen, organiseren een sponsorloop. De opbrengst van deze loop is voor Roparun team-031 Lingewaard.

 

IKC Sterrebos op woensdag 3 april

IKC Sterrebos is een voorziening voor kinderen van 2 t/m 13 jaar. Met als uitgangspunt ‘samen zijn we sterker” ten behoeve van het kind, wordt kinderopvang, onderwijs en buitenschoolse opvang geboden. Bewegen is één van de speerpunten van Sterrebos. Mede daarom organiseert IKC Sterrebos de sponsorloop voor het goede doel op woensdag 3 april.


19 april 2019

Een diepe buiging voor de kinderen van IKC het Sterrenbos. Wat hebben jullie veel rondjes hardgelopen en veel geld opgehaald. Wil je weten hoeveel....wij durven het haast niet te zeggen.... dus.....kijk op de foto! 

alt

IKC Abacus op vrijdag 12 april.

IKC De Abacus telt ongeveer 500 leerlingen van 0 t/m 12 jaar. De school is er voor alle gezindten en vindt dat naast lezen, taal en rekenen de kinderen ook betrokken moeten zijn bij alledaagse verschijnselen, zoals bijvoorbeeld kanker. Daarom de sponsorloop op vrijdag 12 april.

 

Roparun team-031 Lingewaard zet zich in voor mensen die met de ziekte kanker worden geconfronteerd.

 

Voor de sponsorloop gaan de schoolkinderen uit de bovenbouw met hun sponsoren (ouders, grootouders, buren, familieleden) een uitdaging aan. Ze gaan 2, 3 ,4 of zoveel als mogelijk kilometers lopen en krijgen als tegenprestatie een financiële bijdrage per kilometer of een vast bedrag. Deze bijdrage is in haar geheel bestemd voor team-031 die hiermee het leven van kankerpatiënten wat ‘meer acceptabel’ wil maken. Word je gevraagd voor een financiële bijdrage, sponsor de Sterrebos/Abacus-lopers en hun goede doel.

 

Op beide scholen wordt ook een wensboom geplaatst. De kinderen kunnen daarin een wens die ze hebben voor een zieke uit hun naaste omgeving, hangen. Na de sponsorloop wordt een wens uit de boom getrokken en zal Roparun team-031 de wens in vervulling doen gaan.

 

Woensdag 3 april en vrijdag 12 april sponsorlopen door de Sterrebos- en Abacus-school, tegen de vreselijke ziekte die kanker heet.


9 maart 2019 Roparty

alt

5 januari 2019


Mini Roparun

alt

Angeren

Op zaterdagochtend 5 januari 2019 houdt Roparun-Team 031 Lingewaard weer haar traditionele Mini-Roparun.

 

Deze Mini-run die wordt gehouden om geld in te zamelen voor de Stichting Roparun en is een stap naar de 'grote' Roparun 2019.

De grote Roparun is een estafette-run waaraan Team 031 Lingewaard in het weekend van Pinksteren voor de 11e maal aan zal deelnemen. Deze estafette run brengt dit team binnen 50 uur hardlopend van Parijs naar Rotterdam. Met de Roparun wordt geld ingezameld om het leven van mensen met kanker wat te verlichten door ze te ondersteunen.

De Mini-Roparun start dichtbij sportpark ‘de Poel” van voetbalvereniging Angeren en brengt de deelnemers in twee afstanden, 6 en 10 km, via de Kampsestraat door het gebied waar de Linge stroomt weer terug naar de finish.

Leuke prijzen

Inschrijven is mogelijk vanaf 9.00 uur in de kantine van sv Angeren, Poelsestraat 52 in Angeren. Inschrijfkosten zijn €7,50 (€5 voor jeugd t/m 16 jaar). Er wordt in vier categorieën gelopen: jeugd meisjes, jeugd jongens, dames en heren. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen te winnen.

 

Starttijden

De starttijden zijn 10.30 uur voor de 6 kilometer en 10.45 uur voor de 10 kilometer. Na de prijsuitreiking zal aansluitend een loterij plaatsvinden. De totale opbrengst van dit evenement gaat naar Roparun 2019.

 

 
alt

9 maart 2019

Roparty in de Buitenpoort met medewerking van de band Jangle

Meer informatie over dit feest volgt nog
7 april Lentkriebels in Angeren

Meer informatie over deze gezellige en sportieve dag volgt nog.

Natuurlijk wordt er weer een spinningmarathon georganiseerd

9 december 2018

ROPARUN-TEAM LINGEWAARD


op kerstmarkt in de Zandse kerk te Huissen

alt


Het Roparun-team Lingewaard zit volop in de voorbereiding voor de run van 560 km die in juni 2019 wordt gehouden. Die run van Parijs naar Rotterdam is niet het belangrijkste voor het team. Het allerbelangrijkst is geld inzamelen om het leven van kankerpatiënten wat te verlichten.

Daarom staat team Lingewaard op de kerstmarkt in de Zandse kerk in Huissen op zondag 9 december van 11.00 uur tot 17.00 uur. Het team verkoopt mooi gedecoreerde glazen vazen, gevuld met kerstafbeeldingen.

 

Steun het team, kom naar de warme, sfeervolle en knusse kerstmarkt in Huissen-Zand, koop een kerstdecoratie en strijd met Roparun-team Lingewaard tegen kanker.

 

Laatst aangepast op maandag, 16 december 2019 19:33